top of page

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Darja s peresom je spletna stran, ki jo upravlja Svetovanje za dušni mir, Darija Vidmar s.p., v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2.DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bodo uporabniku vedno na voljo naslednje informacije:

  1. identiteta podjetja

  2.  kontaktne informacije (e-mail in telefon)

  3. bistvene značilnosti storitev,

  4. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,

  5. načini plačila

  6. veljavnost ponudbe

  7. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop

3.PONUDBA STORITEV

Zaradi narave ponudnikovih storitev se dogodki na spletni strani www.darjasperesom.com pogosto spreminjajo.
Vse terapije in programi se izvajajo pod strokovnim vodstvom, zato so ponujene storitve visoko kakovostne in v zadovoljstvo uporabnikom.
Ponudnik si prizadeva za ažurnost terminov in si pridržuje pravico do spremembe ali odpovedi storitve v primeru bolezni ali višje sile.

 

4. NAČIN PLAČILA

Ponudnik bo izdal predračun ob naročilu storitve oziroma račun ob izvedbi storitve, ki ga boste lahko poravnali z nakazilom na TRR.

 

5. CENE

Cene storitev veljajo za vse stranke. Cene veljajo v trenutku prijave, oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.

 

6. REZERVACIJE

Rezervacija za storitve in delavnice, se opravi preko e-pošte ali telefona. Ob prijavi dobi stranka sporočilo s potrditvijo in predračun.

Ob prejetem potrditvenem sporočilu, mora stranka plačilo izvesti v roku 48 ur, toliko časa je namreč mesto rezervirano. Ko je plačilo izvedeno je rezervacija potrjena.

 

7. PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

Po nakupu je možen odstop od pogodbe v primeru pisne odpovedi najkasneje 1 dan pred začetkom. Odstop je možen tudi v primeru izredne situacije( bolezen) z potrdilom. V tem primeru je stranki povrnjen denar ali pa je možna prijava na naslednji termin. V kolikor stranki ne uspe pravočasno javiti, se lahko prijavi na naslednji termin/delavnico.

 

8. PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k varovanju podatkov strank. Podatki bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informacij, računov, lastne analize in ostalo potrebno komunikacijo. Slike iz delavnic in dogodkov bodo shranjene v našem arhivu in bodo javno objavljanje samo v primeru da uporabnik poda pisno soglasje, da se z objavo strinja.

 

9. KOMUNIKACIJA

S stranko lahko ponudnik komunicira preko e-pošte ali telefona pridobljene preko prijavnih obrazcev. Podatke lahko ponudnik uporablja samo za namene pošiljanja opominov ali spremembe termina delavnic. Stranka lahko ponudnika kontaktira preko e-pošte ali telefona navedenega na spletni strani v času uradnih ur po dogovoru.

 

10. PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika obrne prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka. Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

11. OBVESTILO

Svetovanja, mentorstvo in terapije, ki jih izvaja ponudnik niso namenjene nadomestilu pomoči s strani medicine, kot je recimo psihološko svetovanje zdravnika z licenco. Namen srečanj je splošno boljše počutje posameznika.

bottom of page