top of page

Intuitivno svetovanje

Ob doživljanju sebe in svojega življenja, prepoznave pomembnosti lastnih izkušenj, po pridobljenem zaupanju v svoje poslanstvo in občutku za delo z ljudmi, sem se odločila, da vam lahko ponudim tudi intuitivno svetovanje, ki ga seveda povežem s svojim znanjem, izkušnjami in ob podpori vodnikov svetovanje vodim v smeri razrešitve stvari, ki vas blokirajo.

svetovanje.png
svetovanje (1).png

KAJ JE INTUITIVNO SVETOVANJE

Ob prvem srečanju se dogovorimo kaj bi želeli razrešiti in kaj so vaši izzivi, potem pa se zmenimo, da se dobivamo mesečno in razrešujemo situacije, v katerih ste se znašli.

Ne morem tega imenovati »coaching«, ker se nisem šolala za to, lahko pa na podlagi svojih izkušenj povem, da ob zaznavi vaše energije, zaznavi vaših prepričanj in vzorcev, vašega delovanja in razumevanja za dogodke v življenju, zelo hitro pridemo do želenega cilja – to pa je – da se boste vi počutili bolje v svoji koži, v svojem okolju, da boste lažje sobivali v odnosu, da vam bo lažje v službi, da boste bolj sproščeni na splošno v življenju in da boste postali najboljša verzija sebe.

V tem času ste tu zato, da življenje živite in ne da obstajate, zato začnite hoditi po poti, ki vam je namenjena.

Svetovanje se izvaja kontituirano, enkrat mesečno, lahko pa tudi pogosteje, če stranka to želi.

Ker gre za proces razreševanja situacij, celjenja bolečin in travm, in svetovanje poseže na več ravni  vašega življenja, je za to potrebnih več ur dela in pogovora. Pri tem je osnovno, da se odločite za spremembo v svojem življenju, v načinu razmišljanja, delovanja in da se odločite pogledati na svoje življenje s širše plati.

Fragile Pampas
Relaxation

IZVAJANJE INTUITIVNEGA SVETOVANJA

Svetovanje izvajam preko spletne aplikacije Mesenger ali pa preko Vibra. Po dogovoru pa lahko tudi »v živo«.

V kolikor se izvaja svetovanje preko spletne aplikacije je pomembno to, da si zagotovite mir v svojem prostoru za čas trajanja svetovanja in da se lahko povežete preko kamere.

Ker sem tudi medij, lahko ob svetovanju zelo močno začutim tudi vaše energije, ki vas blokirajo v vašem življenju in tako pomagam reševati tudi te blokade.

Velikokrat se ob svetovanju razrešujejo odnosi s starši na način, da se energije postavijo na nove temelje in se sprostijo bolečine in travme, ki so zasidrane v obliki jeze, žalosti, tesnobe, občutka nesprejetosti, občutka zavrženosti, občutka nemoči, občutka, da vas nihče ne mara, ipd. Lahko se razrešujejo odnosi s partnerji, družinskimi člani, odnosi v službi, ipd.

Potrebujete nasvet ali pogovor?

Na svetovanje se lahko naročite preko spodnje povezave.

Svetovanje običajno potekajo v večernem času po 17. uri. Čakalna doba pa je cca mesec dni.

Višina prispevka je 77,00 € za 60 minutno svetovanje.

V primeru plačila petih ali več svetovanj, vam nudim 10% popust na posamično uro.                                                          

bottom of page