top of page

Kdo sem?

Sem Darija Vidmar, v zadnjem času bolj znana kot Darja SPeresom.

Zase pravim, da sem ženska v najboljših letih svojega življenja, saj se zelo močno zavedam sebe in tega kar sem in kar postajam. Moja volja, notranja moč in energija sta vsak dan večji. Moje zavedanje o smislu življenja je vsak dan močnejše. V meni je želja po pomoči drugim do lepšega, boljšega življenja, do tega, da bo širša skupnost živela v harmoniji in radosti, v ljubezni do sebe in do vsega okoli nas.

Se vam zdi, da je to nemogoče?

Se vam zdijo moje želje preveč utopične in nemogoče?

Se vam zdi, da sanjam?

Četudi se vam vse to dozdeva in ne morete brati dalje, se potrudite in si samo dovolite ostati tukaj še minutko dlje. Življenje me je obogatilo z veliko težkimi izkušnjami, za katere sem neizmerno hvaležna.

Življenje sta mi dala starša, za katera sem neizmerno hvaležna.

Življenjske izkušnje so mi v najstniških letih najprej namenile ločitev staršev. Malo za tem, sem izgubila očeta, ki je iz obupanosti nad svojim življenjem storil samomor. Vmes sem se močno zaljubila in s prvim fantom zgradila odnos, točno takšen kot sta ga imela mama in oče. Z njim sem si ustvarila družino, skupen dom in dobila sva dva krasna otroka. A moja pot z njim se je končala, tudi jaz sem se ločila.

 

Po ločitvi pa mi je bilo namenjeno veliko novih izkušenj, ki so me zelo močno potiskale k iskanju sebe, do trenutka, ko sem se zlomila in ugotovila, da je čas, da pozdravim sebe.

Moja doba zdravljenja sebe je trajala pet let in v tem času sem prepoznala  o sebi nove in nove stvari. Moje rane in bolečine, ki sem jih poimenovala »luknje v mozaiku«, sem pozdravila in moje »luknje« sem eno za drugo krpala in sestavljala v celoto.

V trenutku, ko sem mislila, da so se vse stvari postavile na svoje mesto, pa sem doživela še zadnji, največji šok svojega življenja. Takrat pa sem uporabila svoje znanje, ki sem si ga pridobila na terapijah, svojo moč, ki sem jo imela ker sem pozdravila svoje rane, predvsem pa sem bila jasna in odločna, da je ta izkušnja prinesla novo spoznanje. Takrat sem že vedela, da se je moralo zgoditi tudi to.

4.png
7.png

In ravno v tem času, v času vsega tega dogajanja, ko sem se borila sama s sabo, s svojimi občutki, ko nisem najbolj zaupala, da sem naredila prav, sem zasledila, da je Natalija Bracci, ki je duhovni medij, razpisala termine za  Duhovni krog. Nisem vedela kaj to je, le vpisala sem se in življenje se mi je začelo spreminjati.

Že po prvem srečanju v skupini, sem dobila upanje in zaupanje v življenje in v to, da sem vodena, da je z mano ves čas energija pokojnega atija in da me vodi »nevidna« sila življenja, ki me vodi k boljšemu in lepšemu. Dolgo sem rabila, da sem začela popolnoma zaupati, a danes vem, da je bilo vse ob pravem času.

Moja pot duhovnosti mi je dala krila, ki so bila dolgo zaprta.

Zdaj sem ta krila razprla in zaradi tega čutim lahkotnost v vsakem trenutku. Sem v harmoniji in radosti sama s sabo in s svojim življenjem. Sem eno z vsem kar počnem. In živim tukaj in zdaj.

To mi je dovolj.

To sem jaz Darija Vidmar in Darja SPeresom v svojem poslanstvu. To sem jaz - uspešna ženska v srednjih letih, zrela in odgovorna, mamica mojim zlatih otrokom, zdaj že tudi srečna partnerka in uspešna v svoji karierni poti. Moja karierna pot se je razvijala z delom v javni upravi, več kot polovico poslovne poti sem uspešna direktorica, ki v službi uporablja razum in zakone z veliko mero odgovornosti in vodim sodelavce z vklopljenim razumom in čustvi. Brez čustev ne znam več.

A to mi ni dovolj - zdaj se kljub uspešni karieri, usmerjam v drugi del – moje poslanstvo je delo z ljudmi, je pomagati ljudem prepoznati sebe, se zavedati pomembnosti vsega okoli nas in se zavedati, da tu nikoli nismo sami.

Obstaja tudi drugi svet – svet energij, svet duhovnosti in svet, kjer je tisto nekaj več. Ko sem ga začutila, sem vedela, da mi je to namenjeno.

Enostavno sem vedela.

Tu sem z razlogom.

Sem medij, sem intuitivna svetovalka, ki dela z energijami, zdravim z Reikijem, pri delu uporabljam več metod (angelske karte, nihalo), delam readinge z duhovnimi vodniki in readinge s pokojnimi in pišem »Pisma iz nebes«.

Pri delu dajem veliko jasnosti za življenje.

Na podlagi znanja in mojih izkušenj in na podlagi energije, ki jo čutim, delam to iz srca in z veliko mero zavedanja, da je vsak od nas svoj unikat in nihče ni enak drugemu, zato so vse primerjave, med mano in mojim delom, nesmiselne.

Vsi smo različni in vsi delujemo na svoj način.

To je moj dar in hvaležna sem za to.

Zelo hvaležna.

In hvaležna sem tudi vam, da ste prebrali do konca.

In hvaležna sem tudi vam, da ste del moje zgodbe.

In hvaležna sem tudi vam, da mi zaupate.

Raziskujte dalje po spletni strani.

Dovolite si pokukati v vsebino Duhovnega sveta.

Četudi ste skeptični, ste ta trenutek z razlogom tukaj.

Očitno je čas, da pogledate širše…

Z ljubeznijo,

Darja SPeresom

bottom of page