top of page

Pogovor z duhovnimi vodniki

Pogovor z duhovnimi vodniki je v bistvu »duhovno branje«, kar pomeni povezavo mene z mojim vodnikom in vas z vašim vodnikom, na način, da dobite sporočilo zase in za svoje življenje v tem trenutku.

KAJ JE POGOVOR Z DUHOVNIMI VODNIKI

Ob pogovoru mi duhovni vodniki predajo sporočila v obliki, občutkov, misli, energije in jaz jih predajam vam. Na nek način se povežem z vašo energijo, občutim vašo dušo in občutim kaj je v tem trenutku vaš največji izziv. Vodniki mi ob tem dajo tudi sporočilo, navodilo, in mi pokažejo znake ter dajo usmeritve, kako lahko vi rešite ta vaš izziv.

Vodniki mi v bistvu pokažejo kaj je tisto, kar je potrebno razrešiti v danem trenutku, da boste lahko delovali bolj iz svoje duše.

Vaša duša ve, kakšen je njen namen in želi delovati iz svojega namena. Bolj kot v življenju sledimo svoji duši, bolj naše življenje teče in manj imamo izzivov. Manj kot smo usklajeni s svojo dušo, več imamo situacij, ki nam niso všeč, več imamo izzivov in več imamo bolečin.

Ob pogovoru z vodniki dobite napotke, kako se lahko bolje počutite v svoji koži, kako živeti bolj polno življenje, kako rešiti določeno dilemo, kaj storiti, da izboljšate odnos do sebe ali do drugih, ipd. O vsemu kar prejmem od vodnikov vas sproti seznanjam, vi pa si vse to lahko zapisujete ali pa pogovor snemate.

pokojniki.png
pokojniki (1).png

IZVAJANJE POGOVORA Z VODNIKI ob prisotnosti stranke

Pogovor z vodniki izvajam ob prisotnosti stranke preko spletne aplikacije Mesenger ali pa preko Vibra.

Po dogovoru pa lahko tudi »v živo«.

V kolikor se izvaja pogovor preko spletne aplikacije je pomembno to, da si zagotovite mir v svojem prostoru za približno 30 do 45 minut in da se lahko povežete preko kamere. Na pogovor se vam ni potrebno posebej pripraviti. Pomembno je le, da ste sproščeni in pripravljeni na iskren pogovor z vodniki. Jaz sem samo prevodnik energije in sporočil ob tem.

Reading z vodniki ob prisotnosti stranke traja 60 minut.

Sky
vodniki.png

Želite izvedeti kaj vam sporoča vaše duhovno vodstvo?

Za pogovor z duhovnimi vodniki se lahko naročite na povezavi. 

Izvedbe pogovorov so običajno v večernem času po 17. uri. Čakalna doba pa je cca mesec dni.

Prispevek za izmenjavo energij za pogovor z vašimi vodniki ob vaši prisotnosti je 77,00 €.

bottom of page