top of page
Fountain Pen

Besede, ki se dotaknejo srca.

Pisma iz nebes

Kot duhovni medij imam sposobnost povezati se z energijo in dušo pokojnika, ki mi ob povezavi predajo sporočilo za naročnika pisma. Energijo pokojnika zelo močno začutim, ter slišim kar mi pove, zato to potem zapišem v obliko pisma. Pismo pokojnika je namenjeno izključno naročniku in nosi sporočilo, ki naročniku pomaga v danem trenutku.

S pismom iz nebes prenašam sporočila iz duhovnega sveta, ki vam ostanejo za vedno. Preberete pa ga lahko kadarkoli in vedno znova ga boste želeli prebrati ponovno.

Ob prejemu pisma iz nebes se boste začeli zavedati, da je pokojnikova energija ves čas z vami in vam daje podporo v vsakdanjem življenju, vas usmerja in motivira in vodi na vaši poti življenja.

Predvsem pa je pomembno sprejeti, da ste s pokojnikom bili v povezavi z razlogom in da četudi ga ni več z vami v fizičnem svetu, obstaja vajina povezava še naprej – v svetu duhovnosti in energij. Le dovoliti si morate to sprejeti in zaupati.

Ko sem pripravljala ta zapis, sem točno pri tem stavku pogledala na uro in bila je 11:11 in v misli sem dobila mojega očeta. Ja, tudi on je ves čas z mano in velikokrat sem že prejela njegovo sporočilo. Pa tudi pismo od njega, s konkretnimi navodili za mene in za otroke. On je moj angel varuh in mi zdaj bolj pomaga, kot bi mi, če bi bil še tu z mano. Jaz sem to ozavestila in sem sprejela in sem pomirjena ob tem. Zaupam, da mi pomaga in me vodi.

KAJ POTREBUJEM ZA IZDELAVO PISMA?

Torej, ker ste oseba, ki imate na drugi strani mavrice nekoga, ki ste ga imeli radi, bili z njim povezani in čutite, da bi želeli izvedeti kaj on misli sedaj, ko ga fizično ni več tu, potem vas vabim, da:

  • Poiščete sliko te ljubljene osebe;

  • Pripišete ime in priimek osebe in njegov nadimek, če ga je mogoče imel,

  • Napišite kako sta povezana (oče, brat, mama, prijatelj, otrok, babica, dedek…).

KAKO PISMO IZDELAM?

Pismo izdelam tako, da se povežem z dušo pokojnika in vam napišem kar ima za sporočiti. Običajno duša pokojnika pove kaj o tem kako je živela in kako se je počutila, jaz pa začutim energijo duše pokojnika. Vse kar duša pove, zapišem do besede natančno. Ob povezavi tudi vprašam kaj želi duša sporočiti vam in tako dobite napotke in usmeritve za naprej.

Iz dosedanjega dela in izkušenj strank lahko navedem še to, da imajo "Pisma iz nebes" globoko vsebino.

S pismi se odpirajo čustvene bolečine, ki običajno prinesejo solze olajšanja, ter globoko vedenje in zaupanje, da je energija pokojnika še vedno tu in nas čuva in varuje.

POŠILJANJE PISMA

Pismo dobite v digitalni obliki po elektronski pošti in si ga lahko natisnete sami.

Pismo lahko pošljem tudi po pošti. Če želite prejeti pismo po pošti na vaš naslov, mi to tudi sporočite v povratnem sporočilu in pripišite naslov.

​Prispevek za pismo kot prispevek za izmenjavo energij je 88,00 €.

Pismo lahko naročite na spodnji povezavi.

bottom of page