top of page

Moje zdravljenjeMoj proces dela na sebi se je začel leta 2017 in traja vse do danes.


Veliko vrat sem odprla, naredila veliko terapij, dobila nove izkušnje in veliko veliko novih spoznanj. Ob tem pa se je sprostilo veliko solza, jeze, žalosti, tesnobe, krivde, obsojanja, negativne energije...


Da sem vse to pustila za sabo, sem se morala soočiti sama s sabo in si ISKRENO priznati, da rabim pomoč in da sama ne zmorem več.


Veliko zdravljenja je bilo potrebno, da sem danes to kar sem.

Za zdravljenje sebe sem delala:

  • na fizičnem,

  • mentalnem,

  • čustvenem,

  • energijskem in

  • duhovnem nivoju.


Da sem prišla do tu, kjer sem danes, sem izkoristila naslednje možnosti, ki so meni zelo pomagale.

Za čiščenje svoje notranjosti, travm in bolečin mi je pomagala psihoterapija.


Ko sem se zavedla, da na mojem zavestnem delu ni več kaj za zacelit, sem se naročila na Postavitev družine in s tem dobila vpogled v energijsko polje moje družine. To sem delala večkrat s terapevtko na način, da sem s "postavljanjem stolov" občutila energijo svojih staršev in starih staršev, bivšega partnerja in njegovih staršev.

Nadaljevala sem z individualnimi energijskimi terapijami, s katerimi sem čistila svoj mental in delovanje na podzavestni ravni; naročila sem si reading moje duše; dobila vpogled astrologinje - postavitev Venere v času rojstva in vpliv te postavitve na odnose v mojem življenju; od različnih duhovnih medijev sem si naročila readinge s pokojnimi, kar mi je dalo nov širši pogled na svet.


Bila sem na treh individualnih Postavitvah družine v zaporedju treh let, s katerimi sem dobila vpogled v energijsko polje mojega družinskega drevesa in s tem sem ustavljala temne energije, ki so močno delovale name in na moje otroke.Večkrat sem že obiskala Park Ravne in šla v tunele v Visokem v Bosni in Hercegovini; izkusila sem Hojo po žerjavici; udeležujem se skupinskih meditacij in zvočnih kopeli; bila sem tudi na hipnozi za zdravljenje notranjega otroka; raziskovala sem svoja pretekla življenja; seveda pa sem ob tem poslušala tudi motivacijske govorce, ki so mi podajali jasnost za življenje in brala knjige na temo osebne rasti.


Z vstopom v DUHOVNI SVET in z zaupanjem, da se vse dogaja ZAME in za MOJE najvišje dobro, pa se je vse sestavilo v zgodbo mojega življenja. Ob tem sem prišla do spoznanja, da je bilo potrebno najprej veliko vložiti v SEBE in v zdravljenje sebe.


Šele po vsem opravljenem, sem v sebi začutila notranji mir in notranjo moč, ki ju čutim vsak trenutek. In vse to je podlaga, da lahko danes pomagam tudi drugim s čisto energijo, ki jo imam v sebi. Tako lahko tudi jaz pravilno začutim vašo energijo.


Osebno menim, da je pomembno najprej ozdraviti sebe, da lahko suvereno in pravilno pomagamo tudi drugim .


Dobila sem moč, da zmorem in da se zavedam, da sem vredna vsega lepega .

In dobila sem mir, ki mi pomaga sleherni trenutek, ko se soočam z izzivi in se lažje odločim, saj točno vem, kje sem in kam grem .


Veliko jih je, ki iščejo notranji mir . Veliko jih je, ki iščejo sebe .

Meni so pomagale zgoraj navedene aktivnosti .

Navedla sem jih, ker me sprašujete kaj sem počela, da mi je vse to uspelo .

Mogoče pa se kdo najde v tem in bo izbral kakšno od teh metod tudi zase in za svoje zdravljenje.


Z ljubeznijo vas pozdravljam in objemam,

Darja SPeresomComments


bottom of page