top of page

Kako sem začela raziskovati duhovni svet?Danes želim z vami deliti zapis iz mojega življenja... Zakaj? Ker sem tako začutila .


Letos je minilo 31 let, odkar sem izgubila atija. Tistega dne, ko se je vse zgodilo, ne bom nikdar pozabila. Bila sem stara dobrih 19 let. Sesul se mi je svet. Vedela sem, da je imel težave, tako zdravstvene kot tudi psihične, a da so bile tako hude nisem vedela. Nisem mogla vedeti. Bila sem najstnica polna življenja...


Ja, ati se je sam odločil zapustiti ta svet - storil je samomor. Leta in leta sem krivila sebe, da mu nisem pomagala, da nisem zaznala, da nisem storila več za njega. Mislila sem, da bi lahko kaj preprečila. Trpela sem, zelo močno. O tem se doma nismo pogovarjali, nikdar nismo veliko govorili o vsem kar se je zgodilo. V meni pa so ostajala vprašanja in na njih ni bilo odgovora: "Zakaj? Zakaj? Ati zakaj?"


Življenje me je vodilo k raziskovanju in iskanju odgovorov.

Prve odgovore mi je predala Suhadolc Darja, ki me je leta 2018 povabila na Postavitev družine. Uff, to je bil preboj na energetskem nivoju in čutenju . Dobila sem prvi uvid v energetsko polje in uvid v enega od zakaj-ev.


A jaz sem raziskovala dalje. Na pot mi je bila poslana Natalija Bracci. Reading z njo, mi je dal spet potrditev in odgovore na drug zakaj.


Na tej poti pa me je ves čas močno spremljala in z mano delala energijske terapije Ksenija Kek. Pri njej so tekle solze žalosti, z njo sem čistila svojo notranjost in se z velikim zavedanjem sebe podala v boj za "mirno dušo", ki želi le živeti in uživati življenje, brez drame in brez žalosti. Zavedala sem se, da s tem, ko čistim sebe, pomagam tudi otrokoma...


Pot je bila zahtevna, težka, odmikala sem skale iz svojega srca in iskala sem pot do svoje duše in notranjega miru... Vse je bilo zelo intenzivno in osvobajajoče. Začela sem čutiti sebe in svojo notranjost. Začela sem čutiti svoje srce in vse se je začelo odvijati drugače.

In ko sem ravno opravila s terapijami, ki so trajale dobrih pet let, sem zasledila objavo Natalije Bracci, ki je vabila k vključitvi v Duhovni krog.

Nekaj me je vodilo, da sem se vključila in pričela raziskovati Duhovni svet.

In že na prvem srečanju, v prvi meditaciji sem dobila uvid - začutila sem energijo atija, se z njim pogovarjala in dobila napotke zase in za moja otroka. To je bilo res tako neverjetno, da ne znam opisat. Sama sem dobila potrditev, da je ati skoz z mano.


In naslednja potrditev je prišla, ko sem začela pisati "pisma iz nebes". Najprej sem nekaj dni dobivala peresa na nenavadna mesta, nato je ati prihajal v moje sanje in potem sem se povezava z njim v Duhovnem svetu.


"Poklicala" sem ga in predal mi je sporočilo - jaz pa sem napisala pismo. Jasno sem slišala vsako njegovo besedo in samo pisala. Dobila sem jasne odgovore na moj zadnji zakaj: "Zakaj si to storil?"Vse se je sestavilo, mozaik je bil gotov in "slika" je dobila končno podobo...

Meni je vstop v Duhovni svet dal veliko in mi daje vsak dan še več .

Zaupanje, da se vse zgodi z razlogom, pa me prav tako vodi samo naprej - v nov jutri, brez drame, v nov jutrišnji dan poln ljubezni do same sebe...


In isto želim tudi vam. Začnite hoditi po svoji poti - raziskujte, iščite rešitve, odpirajte rane, da jih boste lahko zacelili, in ne bojte se pogledati iskreno v sebe. Splača se...


Darja SPeresomComments


bottom of page